Microsoft | Audittrail

In control met Microsoft 365 Security & Compliance!

Microsoft

Zo helpt Audittrail je scherp te houden bij de implementatie van Microsoft 365 - Audittrail
Microsoft producten zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van de meeste organisaties. Het begon met Outlook of Exchange en het gebruik van Word en Excel. Inmiddels zijn veel organisaties over op Microsoft 365, wordt Teams veelvuldig ingezet en dankzij outsourcing is Azure het meest gebruikte Cloud-platform. Hiermee zijn de applicaties van Microsoft kritiek geworden voor een soepele en efficiënte bedrijfsvoering.

Maar hoe kan ik ervoor zorgen dat deze Microsoft applicaties goed genoeg beveiligd zijn, zodat ik in control ben. Als jouw organisatie Microsoft 365 gebruikt en je hebt minimaal het E3 licentie, dan heb je ook toegang tot het Microsoft Security & Compliance Center. Binnen het Microsoft Security & Compliance center krijg je inzicht in de totale omvang hoe data zich binnen de organisatie beweegt en hoe het met elkaar gelinkt is. Ook kun je in het center zien op welke vlakken er nog actie ondernomen moet worden om te voldoen aan de AVG of het gewenste normenkader.

Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je op weg geholpen worden? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben verschillende oplossingen om in control te komen met Microsoft 365. Welke dat zijn? Dat zie je hieronder.

Zet nu de eerste stap om in control te komen met Microsoft 365!

Download hier gratis informatie en beheer optimaal je Microsoft 365 omgeving

Security & Compliance

Microsoft Teams

Licentiemanagement

Voldoen aan wet- en regelgeving

AVG, Dataminimalisatie & Gegevenslabeling

Microsoft Security Workshop

Microsoft Compliance Workshop

Microsoft Endpoint Management Workshop