Trainingen | Audittrail

Trainingen van Audittrail

Audittrail Academy

Trainingen Audittrail

De beveiliging van persoonsgegevens is een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Het onderwerp is erg actueel. Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat we in het nieuws horen dat er een datalek of een hack heeft plaatsgevonden bij een organisatie. Het is een  bruisend vakgebied en er rust een grote verantwoordelijkheid op de schouders van de mensen die zorgdragen voor de juiste verwerking van persoonsgegevens.

 

Wij, van Audittrail, voelen de aantrekkingskracht van informatiebeveiliging, privacy en compliance al jaren. Vanuit ons motto “voordoen, samen doen, zelf doen” hebben we onze kennis en ervaring gebundeld in trainingen en workshops. Voor startende en gevorderde security en privacy specialisten, HR-professionals en managementteams. Evenals medewerkers die niets hebben met informatiebeveiliging, maar dat wel zouden moeten. Zo organiseren we bijvoorbeeld quizzen die de hele organisatie helpen in het vergroten van de bewustwording omtrent het belang van veilig omgaan met persoonsgegevens.

 

Onze trainingen en workshops zijn er voor alle lagen van de organisatie en kunnen ook op maat gemaakt worden, toegespitst op jouw branche. Onze passie voor het veilig en correct omgaan met (persoons)gegevens dragen we graag over op een toegankelijke, praktijkgerichte, maar vooral leuke manier.

 

Dus, ben je klaar voor het uitbreiden van jouw kennis op het vlak van privacy en informatiebeveiliging? Meld je aan voor één van onze trainingen of workshops. Je vindt ons huidige aanbod hieronder. Mis je een onderwerp? Laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek over een training op maat.

Onze trainingen

Ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn

Workshop Basis Informatiebeveiliging

Workshop DPIA

Workshop Dataminimalisatie

Workshop Microsoft 365

Workshop Social Engineering

Pubquiz Awareness

Staat jouw training er niet tussen?

Interesse in een training van Audittrail maar staat jouw training er niet tussen? Neem gerust contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden! Op aanvraag kunnen wij ook een training bij u op locatie verzorgen voor groepen groter dan 4 personen. Wilt u liever meer informatie over één van onze andere oplossingen? Bekijk dan onze overzicht.

Privacy

Informatiebeveiliging

Awareness

Microsoft

arrow_drop_up arrow_drop_down