Werken bij Audittrail. Is dat iets voor jou? | Audittrail
Over ons | Audittrail

Werken bij Audittrail

Iets voor jou?

Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je het nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als vakantiegeld en vakantiedagen. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen. 


Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke opdrachtgevers’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken zijn bij opdrachtgevers en bij elkaar. 


We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Wat leuk!  We staan altijd open voor open sollicitaties. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.


Audittrail alvast ontdekken op LinkedIn?

Vooral doen, zo krijg je hopelijk een goede indruk van waar je terecht komt als je bij ons komt werken :-)

Onze openstaande vacatures

Senior Information Security Consultant

Wij zijn op zoek naar iemand die energie krijgt van informatiebeveiliging en het (cyber)veiliger krijgen van de wereld en de opdrachtgevers van Audittrail. Deze complexe materie kun je op een heldere wijze omschrijven en je vindt het leuk om mensen en organisaties hierover te adviseren.

Senior Privacy Consultant

Wij hebben ruimte voor een betrokken Senior Privacy Consultant, die niet alleen onze klanten ondersteunt met alle juridische vraagstukken die zij hebben op het gebied van compliance, maar ook een mentor is voor medior en junior collega’s.

Werkstudent Applicatie Ontwikkeling

Word jij wild van Microsoft producten en doe je niets liever dan nieuwe applicaties uitdenken en bouwen? Studeer je nog en zoek je een baan naast je studie om alvast ervaring op te doen? Dan hebben wij voor jou de perfecte uitdaging in het ontwikkelen van een nieuw product. Een product dat veel organisaties gaat helpen op het gebied van privacy, security en compliance.

Open sollicitatie 

Is er op dit moment geen passende vacature, dan mag je ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen!

Mail je knallende motivatie + CV naar hr@audittrail.nl. 

Ben jij student? Zoek dan niet verder!

Ben jij op zoek naar een stageperiode, afstudeerstage of bijbaan bij een leuk bedrijf, waar jij met de handen in de klei komt te staan en hiermee jouw kennis en ervaring kan vergroten. Een stageperiode waar je groeit als persoon en professional! Zoek dan niet verder, neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.