Awareness | Audittrail, jouw partner in compliance

Weet jij phishing te herkennen?

Awareness

Ken je dat? Ben je lekker aan het werk, het gaat precies hoe jij wilt dat het gaat en dan komt er ineens een mailtje binnen waardoor je aandacht verplaatst wordt. Je leest het mailtje en dan gebeurt het….je klikt op de link in de mail. 

Zonder te kijken wie of wat de afzender is en welke url er onder de link zit. Meteen heb je in de gaten dat je iets gedaan hebt wat niet klopt. Help! Wat moet ik doen en hoe voorkom ik dit?

Dit is slechts 1 van de vele mogelijkheden om slachtoffer te worden van phishing. Een van de zwakste schakels is, je raadt het al, de mens. Wij klikken maar al te graag op die linkjes. De afgelopen jaren is cyber criminaliteit gegroeid en phishing is daar een belangrijk onderdeel van. Wat zou het fijn zijn, als ik en mijn collega’s meer bewust waren van de gevaren van cyber criminaliteit en daar ook regelmatig op getest worden. Zodat we, indien we het doelwit worden, phishing kunnen herkennen en weten hoe we hierop moeten acteren. Wil je de eerste stap zetten om meer bewust te worden? Bekijk dan hieronder onze oplossingen.

Zet nu de eerste stap in het bewustmaken van je medewerkers

Download hier gratis informatie over hoe jij je medewerker bewust maakt

Phishingtest

Mystery Calling

Phishing as a Service

Awareness Campagne

Awarenessprogramma

Datalekkenspeurtocht