Microsoft Teams | Audittrail, jouw partner in compliance

Microsoft Teams

De afgelopen jaren heeft er een versnelde digitale transformatie plaatsgevonden. Van fysiek vergaderen naar online vergaderen, waardoor organisaties vaak snel iets uitrollen. Als je als organisatie gebruik maakt van Microsoft 365, dan is de kans groot dat de organisatie Microsoft Teams gebruikt. Microsoft Teams biedt veel mogelijkheden om optimaal samen te werken. Maar is de implementatie wel veilig gebeurd en wat zijn de risico’s?


Als Microsoft Teams gebruikt wordt, dan wordt er ook data en gegevens van de organisatie gebruikt. En hier zitten risico’s aan. Je wilt natuurlijk dat Microsoft Teams veilig gebruikt wordt met zo min mogelijk risico’s. Daarom is het goed om te weten of Microsoft Teams goed is ingericht en welke risico je waar loopt. 


Door een assessment te laten uitvoeren op de Microsoft Teams omgeving krijg je inzicht op risico’s en kun je zien op welke punten de configuratie van Microsoft Teams verbetert kan worden, rekening houdend met gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd of jouw Microsoft Teams omgeving optimaal is ingericht? Bekijk dan onze productsheet of neem contact met ons op.