Microsof Security Workshop | Audittrail, jouw partner in compliance

Microsoft Security Workshop

Weer bijna slachtoffer geworden van een phishingaanval? Ben jij samen met jouw collega’s bewust genoeg om aanvallen te herkennen? Is de schat(data) van de organisatie wel goed beveiligd? Heb je geen idee of de organisatie wel de juiste protocollen volgt? En dat terwijl het met de dag belangrijker wordt!


Ben je klaar met deze onzekerheid en wil je antwoorden op deze vragen krijgen? Dan moet je actie gaan ondernemen. Maar waar moet je beginnen? En hoe krijg je inzicht over alle vraagstukken? Was er maar een mogelijkheid om handvatten te krijgen om hiermee aan de slag te gaan en daarmee antwoorden te krijgen op de vragen die er zijn.


Dan is de Microsoft Security Workshop wellicht het antwoord. Met de Security Workshop krijg je inzicht in de huidige risico’s en krijg je de handvatten aangereikt om de volgende stappen te maken op basis van jouw specifieke behoeften en doelstellingen.


Samen werken we aan de aanpak om cybersecurity binnen jouw organisatie te versterken. Wil je meer weten over de Security Workshop, download dan de productsheet of neem contact op.