Microsof Compliance Workshop | Audittrail, jouw partner in compliance

Microsoft Compliance Workshop | Data Risk Management

Tegenwoordig werken we allemaal steeds meer online en wordt alles gedigitaliseerd. Zo heeft de organisatie dus ook meer gegevens of data voorhanden. Data die al snel verouderd is of niet meer gebruikt wordt, maar wel informatie bevat wat een risico kan zijn. Maar weet je wel, welke data er allemaal voorhanden is?


Je wilt dus inzicht krijgen in de gegevens van de organisatie. Welke gegevens zijn er, waar zijn ze, maar zeker ook welke risico’s brengen de gegevens met zich mee? Hoe krijg je inzicht in wat je nodig hebt om de bedrijfsgegevens te ontdekken, te beschermen en te beheren?


Als de organisatie gebruik maakt van Microsoft, dan ligt de oplossing dichterbij dan je denkt. Door de Microsoft Compliance Workshop te volgen krijg je het inzicht wat je zoekt. Je ontdekt de risico’s uit de gegevens. Na het volgen van de workshop weet je hoe je inzicht moet krijgen, maar vooral hoe je hier mee om moet gaan en hoe je de risico’s kunt aanpakken. Wil je de volledige waarde van de workshop ontdekken? Download dan onze productsheet of neem contact met ons op.