Voldoen aan wet -en regelgeving met Microsoft 365 | Audittrail

Voldoen aan wet -en regelgeving met Microsoft 365

Help! Er is zoveel wat ik moet doen. Ik moet voldoen aan de AVG en ook nog aan verschillende normenkaders voor informatiebeveiliging. Daarnaast heb ik ook nog mijn andere werkzaamheden. Maar ik weet eigenlijk helemaal niet of we wel voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving? En hoe maak ik het aantoonbaar? Ik weet niet waar ik moet beginnen.


Het makkelijkste zou zijn dat ik gebruik kan maken van een platform wat inzicht geeft in hoe we er als organisatie voorstaan ten opzichte van de wet- en regelgeving. Maar ja, al die platforms zijn ingewikkeld, duur en vraagt veel onderhoud. Was er maar een platform die al mijn vragen kan beantwoorden en mij ondersteunt hierin. En die ook niet te duur of ingewikkeld is.


Als jouw organisatie gebruik maakt van Microsoft 365, dan heb je al het platform wat je zoekt of nodig hebt. Het Microsoft Compliance Center geeft je namelijk inzicht in hoe de organisatie ervoor staat ten opzichte van de wet- en regelgeving. Het moet alleen wel ingericht zijn, zodat je ook daadwerkelijk het inzicht hebt en actie kunt ondernemen op de punten die nodig zijn. Wil je meer weten, download dan onze productsheet of neem contact met ons op.