Microsoft Producten | Audittrail, jouw partner in compliance

Microsoft Security & Compliance

In control met Microsoft 365!


Microsoft producten zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van de meeste organisaties. Het begon met Outlook of Exchange en het gebruik van Word en Excel. Inmiddels zijn veel organisaties over op Microsoft 365, wordt Teams veelvuldig ingezet en dankzij outsourcing is Azure het meest gebruikte Cloud-platform. Hiermee zijn de applicaties van Microsoft kritiek geworden voor een soepele en efficiënte bedrijfsvoering. Maar ben je als organisatie nog wel in control over je Microsoft 365 omgeving?


Dat is best lastig, zeker als je medewerkers hebt die ook nog eens thuis werken. Want je weet niet wat die doen en of ze ook de security richtlijnen volgen. Was het maar mogelijk om dat inzichtelijk te krijgen! Waar ik zelf de apparaten van de organisatie kan beheren of de toegangsrechten kan inregelen. En ook inzicht krijg in de risico’s die er wel niet zijn.


De oplossing is er. Als jouw organisatie gebruik maakt van Microsoft 365, dan heb je ook toegang tot het Microsoft Security Center en Microsoft Compliance Center. In deze omgeving is het mogelijk om weer in control te komen over je Microsoft 365 omgeving. Hier creëer je inzicht en overzicht over privacy, security en compliance vraagstukken. Je hebt ook gelijk inzicht in welke risico’s er zijn. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jij weer in control komt. Hoe we dat samen gaan doen? Dat vertellen we je in onze productsheet.