Microsof Endpoint Management Workshop | Audittrail, jouw partner

Microsoft Endpoint Management Workshop

Mobiele apparaten, elke organisatie heeft ze inmiddels. Denk maar aan laptops, mobiele telefoons, tablets en ga zo maar door. Bijna elke medewerker heeft wel een mobiel apparaat van de organisatie tot zijn of haar beschikking. Zelf heb jij er ook minimaal 1.


De laptop gebruik je zowel zakelijk als ook privé, en op je mobiele telefoon download je de appjes die jij wilt of denkt nodig te hebben. Je merkt dat jouw collega’s dit ook doen. Of merk je dat niemand gebruik maakt van de mobiele apparaten omdat de beveiliging te strak is ingeregeld zodat het niet meer werkbaar is?


Hoe zorg jij ervoor dat de mobiele apparaten beschermd worden en dat het ook werkbaar is voor je collega’s? Maar dat het ook voldoet aan het IT-beleid van de organisatie? Als de organisatie gebruik maakt van Microsoft 365, dan heb je toegang tot de Microsoft Endpoint Manager. Hiermee kun je de apparaten beheren en beschermen en zo inrichten dat het werkbaar is voor iedereen.


Met de Microsoft Endpoint Management Workshop ervaar je de kracht van modern apparaatbeheer binnen je eigen omgeving. Ook leer je de eindpunten ontdekken en beschermen. Na afloop weet je precies hoe de mobiele apparaten van je organisatie moet beheren en beschermen, terwijl het werkbaar is voor je collega’s. Meer weten? Download dan de productsheet of neem contact met ons op.