Persbericht - Uitbreiding directie | Audittrail, uw partner in compliance
Persbericht | Uitbreiding directie Audittrail

Persbericht | Uitbreiding directie Audittrail

De directie van Audittrail is uitgebreid met de komst van Joyce de Jong. De uitbreiding van de directie is een gevolg van de ambitie van het audit- en adviesbureau, dat momenteel met zo’n 20 medewerkers nationaal en internationaal actief is.

Joyce de Jong (37) is sinds 2017 werkzaam bij Audittrail als senior privacy jurist. Hiervoor heeft zij verschillende functies bekleed, allen in het (internationaal) juridische werkveld. Joyce gaat als partner binnen de directie de rol van Directeur Consultancy vervullen. Deze uitbreiding zorgt voor meer stabiliteit in de bedrijfsvoering en de groei-ambities van Audittrail, dat inmiddels ook actief is in de USA.

Oprichter en algemeen directeur Jorrit van de Walle is erg enthousiast met de uitbreiding van de directie. ‘Met de komst van Joyce krijgt Audittrail een stabielere directie, waar ook het juridische vakgebied nadrukkelijk is vertegenwoordigd. Daarnaast kunnen wij de taken en aandachtsgebieden beter verdelen, waardoor Audittrail meer slagkracht krijgt’.

Joyce geeft aan ‘er naar uit te kijken een positieve bijdrage te leveren aan de stabiliteit en groei van het leukste bedrijf waar ik ooit gewerkt heb’.

Audittrail is een nationaal en internationaal opererend audit- en adviesbureau gericht op compliance management. Met haar enthousiaste auditors, juristen en experts, levert zij diensten en producten op het gebied van informatiebeveiliging, privacy, Legal, risicomanagement en business control. Ook levert zij privacy- en security software tooling. Joyce de Jong zal de rol van directeur consultancy vervullen. Jorrit van de Walle zal de rol van algemeen directeur blijven vervullen.

Uitbreiding directie | AudittrailJoyce de Jong en Jorrit van de Walle

Reactie plaatsen