Officieel Microsoft Partner | Audittrail, uw partner in compliance
Audittrail is officieel Microsoft Partner
05 november 2020 

Audittrail is officieel Microsoft Partner

Ik hoor je denken: ‘Microsoft partners verkopen toch licenties en doen implementaties?’ Dat klopt. Maar wij van Audittrail doen het anders. Zoals wij vaker dingen anders doen.

Wij zijn al jaren in goed contact met Microsoft. Zowel met de Nederlandse vestiging als met het hoofdkantoor in Seattle, USA. Op basis van wat wij in die jaren geleerd hebben, hebben wij het besluit genomen om officieel Microsoft Partner te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten nog beter kunnen helpen in de snel veranderende security- en privacy wereld.

Wat doen we dan wel; en wie zijn wij als Microsoft Partner?

Wat doen we? Wij leveren adviesdiensten rondom security en privacy in relatie tot Microsoft producten. Meer concreet: Wij helpen organisaties om hun security en privacy in het Microsoft domein te toetsen en veilig en goed in te richten.

Hierbij kun je denken aan een Cloud review van alle security instellingen van Microsoft 365, maar ook in het ondersteunen bij het inrichten van Microsoft Compliance Center of Microsoft Security Center of bij het uitvoeren van de security- of E-compliance workshop. Daarnaast heeft ons dedicated Microsoft Team alle kennis van labelen van informatie binnen Microsoft 365. De mogelijkheden zijn legio.

Wij richten ons voornamelijk op het geven van advies, het uitvoeren van assessments en reviews, zoals je van ons gewend bent. Alleen dan nu op de hele Microsoft 365 omgeving. Onze focus ligt dus niet op het verkopen van licenties of het implementeren van Microsoft 365, maar we kijken wel graag met u mee.

Licenties

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor (extra) licenties. Als blijkt tijdens één van onze onderzoeken dat die écht nodig zijn, is dat geen probleem. Maar dat mag je natuurlijk ook doen met jouw vertrouwde leverancier.

Ondersteuning

Heb je ondersteuning nodig of wil je meer weten over security, compliance en privacy in relatie tot Microsoft 365? Of wil je een Cloud review laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.

Audittrail is een audit- en adviesorganisatie op het gebied van security, privacy en GRC. Audittrail is Microsoft Partner op het gebied van security & compliance en helpt organisaties hun Microsoft omgeving secure en privacy compliant in te richten. Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten via mail@audittrail.nl of via 071 –747 17 17.

Reactie plaatsen