Ruim je bureau op dag
Ruim je bureau op dag 09-01-2023

Met de komst van Flexplekken en de explosief groei daarvan in de afgelopen jaren, is je bureau niet langer meer de vaste plek op kantoor waar de foto’s van de kids, kat of hond, naast die ene verlepte kamerplant staan, die je krampachtig probeert in leven te houden.

Het bureau is terug naar de originele ‘nette’ staat zonder koffie kringen. Een werkblad met een scherm, een dockingstation, en je laptop. Elke Security Officers’ droom toch?! Hoezo? Er liggen bijvoorbeeld geen documenten met vertrouwelijke informatie die je per ongeluk open en bloot hebt liggen. In het kader van milieu bewustwording laten we ook steeds minder een papertrail achter en staan er dus meer gegevens op je PC. Je bureau opruimen heeft zich opeens verschoven naar je ‘’bureaublad’ opruimen! Je koekiekruimels bevinden zich niet alleen meer tussen je toetsen, maar steeds meer als cookietrail online.

Herken je jouw organisatie in de noodzaak tot schoon en opgeruimd te werk gaan? Train je medewerkers om opgeruimd te werken en bescherm nog beter je paper en cookie trail. Hoe je dat doet? Wij helpen je er graag bij met ons team van experts bij Audittrial.

Audittrail is er voor jouw organisatie met oplossingen op het gebied van Security en Privacy. We helpen je graag de boel op orde te brengen en te houden voor het komend jaar. Informatie beveiliging is de backbone van de ISO 27001 norm. Wat dit inhoud lees je op onze site. Interesse voor dit of andere onderwerpen op het gebied van informatiebeveiliging en persoonsbescherming op professioneel niveau?! We zijn telefonisch of via onze afspraak button op de site te bereiken. We zien je graag in 2023.

Breng de boel op orde op deze “ruim je bureau op dag” 9-1-2023

#ruimjebureauopdag #audittrail #privacy #security #cleanupyourdesk

Reactie plaatsen