Paul Mol, onze nieuwe Business Developer | Audittrail
Paul Mol, onze nieuwe Business Developer

Paul Mol, onze nieuwe Business Developer

In 2018 hebben we flink wat nieuwe collega's mogen verwelkomen. Daar zijn we heel blij mee. Om ervoor te zorgen dat deze nieuwe collega's ook echte Audittrailers zijn, met dezelfde visie en kernwaarden, hadden we ervoor gekozen om een periode geen mensen te werven. Tijdens de ReVisieweek in april hebben we dan ook aandacht besteed aan teamgevoel en de visie en missie van Audittrail. Dat was heel fijn. We kunnen met zekerheid zeggen dat elke Audittrailer die bij u over de vloer komt, u helpt met de Audittrail-aanpak die uw organisatie verdient. Tijdens de ReVisie-week hebben we Paul Mol verwelkomd bij ons team, waarna hij in mei is begonnen. Paul bekleedt de functie Business Developer bij Audittrail.

Rustig, klantgericht, bedachtzaam en bovenal vriendelijk. Dat zijn typische kenmerken van Paul, ook wel ‘De Mol’. Sinds kort heeft Paul Mol zich bij het team gevoegd als ervaren Business Developer. Hij luistert goed naar klanten, en biedt hen passende oplossingen. Ook denkt hij na over waar organisaties in de toekomst behoefte aan hebben, wat zeker niet onbelangrijk is. Samen met Dennis vormt hij nu een topteam voor productontwikkeling en relatiemanagement. Sales, bedrijfs- en productontwikkeling is niet nieuw voor Paul. Hij heeft diverse functies bekleedt in de accountmanagement en business development. Bij zijn vorige werkgever was hij werkzaam als IT-Cloud Adviseur bij een IT-Service Provider. 

Toen hij daar startte, was de IT-cloud nog een redelijk onbekende oplossing. Het was dus een flinke uitdaging om organisaties de meerwaarde van de Cloud in te laten zien. Tien jaar later was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Audittrail! Eén van de leukste dingen aan zijn nieuwe werk vindt hij het delen van ervaringen met nieuwe opdrachtgevers en collega’s. Daarbij geniet hij van de gedrevenheid en het hoge kennisniveau van alle Audittrailers. ‘’Die combinatie zorgt voor een prettige werksfeer’’, aldus Paul. 

Naast het werk zijn klassieke auto’s van het merk MG zijn grote passie. Het restaureren, onderhouden en vooral mee op vakantie gaan noemt hij ‘pure ontspanning’. Paul leeft elke dag volgens de mooie visie: ‘Live it, life’s to short not to ….’.     

Bent u benieuwd naar de andere Audittrailers? Je vindt hen, hun expertises en hobby's hier.

Reactie plaatsen