Hallo nieuwe Audittrailers! | Audittrail
Hallo nieuwe Audittrailers!

De afgelopen maanden zijn we weer op zoek gegaan naar nieuwe collega's. En dat is gelukt! In maart hebben zich maar liefst vier nieuwe Audittrailers bij ons team aangesloten. Graag stellen we ze allemaal even voor, in volgorde van indiensttreding: Louise Koopmans, Maarten van Rij, Joyce van der Wal en Carlien Daniels. Louise adviseert onze opdrachtgevers over hun privacy. Maarten houdt zich bezig met het Marketing-hoofdstuk en vertaalt zijn werk in relevante content en zoveel mogelijk in beeld. Carlien adviseert opdrachtgevers over ons AVG-Framework en ontzorgt ons intern in de IT. Joyce is onze bedrijfsondersteuner en zorgt ervoor dat het bij ons ook achter de schermen op rolletjes loopt.   

Louise Koopmans

Tijdens haar studie heeft Louise stage gelopen bij het Privacy Office van KLM. Tijdens deze stage heeft ze ontdekt hoe leuk en gevarieerd ze privacy vindt. Privacy is in haar eigen woorden ‘een hot-item’. Na het afronden van haar master privaatrecht, adviseert ze nu organisaties door het hele land als Privacy Consultant. Ze implementeert en adviseert over privacybeleid. Louise wist deze grote stap te maken door middel van haar doelgerichtheid, leergierigheid en enthousiasme. Waarom ze iedere dag weer voor Audittrail kiest? ‘Het is de variatie’, zegt ze. Elke dag is anders en elke dag mag ze nieuwe mensen ontmoeten. ‘Daarnaast kan ik bij Audittrail klanten ondersteunen bij hun vragen over privacy en ze op die manier echt verder helpen’. Haar interesse voor privacyrecht is ontstaan tijdens haar Master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Naast privacy is ze geïntrigeerd door aansprakelijkheidsrecht. Tussen deze twee deelgebieden heeft ze een mooie balans gevonden bij Audittrail. Dus, voor een vraagstuk omtrent datalekken en aansprakelijkheid bent u bij Louise aan het juiste adres.

In haar vrije tijd houdt Louise zich bezig met de tactische en snelle sport lacrosse, houdt ze ervan bergen af te carven op haar ski’s en boeken te verslinden.

Maarten van Rij

Communicatie, Multimedia en Design in Breda. Deze opleiding was liefde op het eerste gezicht van Maarten. Het vak Strategische Communicatie heeft hem zijn passie doen ontdekken: het toegankelijk maken van complexe materie – in zowel schrift, beeld en film. Voor zijn opleiding – en later ook voor plezier – is hij bezig geweest met het toegankelijk maken van de democratie en de communicatie in de politiek. Ook bij Audittrail pakt hij deze uitdaging met beide handen aan: complexe, specialistische materie vertalen naar normale-mensentaal én in de Audittrail-toon. Hij wil Audittrail, de vakgebieden en de markt van top tot teen kennen zodat hij als Grafisch Marketeer er zo goed mogelijk over kan communiceren – waardoor ook de uren voorbij vliegen. Maarten vindt de cultuur en werkwijze bij Audittrail heel prettig. ‘’Audittrail faciliteert de familiaire bedrijfscultuur waar ruimte is voor persoonlijke groei, teamgroei en voor bijdrage aan de algehele groei van de organisatie’’. Voordat hij bij Audittrail aan de slag ging heeft hij andere marketing- en communicatiegerichte uitdagingen gehad, bij onder andere De Leyhoeve en PDX Services. ‘’Bij PDX Services heb ik de Marketing & Communicatie-afdeling zelf mogen inrichten voor een middelgrote organisatie. Daarbij deed ik ook de Business Development voor de organisatie. Bij De Leyhoeve was ik specifiek bezig met onlinemarketing en printed media.’’ 

Maarten ontspant door het bezoeken van festivals, afwerken van zijn bucketlist, activiteiten met vrienden en familie, culturele- en politieke events bezoeken en bovenal zijn dates met zijn vriendin.  

Joyce van der Wal

 Geniet van alle mooie momenten die op je pad komen. Dit is het levensmoto van Joyce. Joyce is onze vliegende keep en bedrijfsondersteuner. Voor alles inzetbaar en overal van op de hoogte. Zodra er iets dient te gebeuren, is het praktisch al gedaan. Ze is ontzettend snel en daarnaast zeer behulpzaam. Het is dan ook de afwisseling in haar functie dat werken voor Audittrail ‘superleuk’ maakt! Joyce is werelds en van alle markten thuis. Na de Havo is Joyce met een tussenstop van Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op de De Haagse Hogeschool naar MTRO te Leiden gegaan. Het waren de velen talen en leuke stagemogelijkheden die haar het meeste aantrokken. Haar stages bij zowel Thomas Cook & Neckermann balie op Schiphol en bij de VVV in Leiden zijn dan ook onvergetelijk. Daarna is ze tijdelijk in het toerisme gebleven. Voordat ze bij ons aan de slag ging werkte ze als secretaresse vastgoed op een notariskantoor en daarvoor als commercieel binnendienstmedewerkster op een makelaarskantoor. Hiervoor heeft ze een cursus Legal English en een introductiecursus in het notariaat gedaan.

In haar privéleven is Joyce samen met haar gezin veel buiten in de zon te vinden, bakt ze graag lekkere dingen, leest en kijkt graag naar Nederlandse films en series. Ze probeert ook minimaal 1 keer per week naar de sportschool te gaan en als er tijd over is vindt ze heerlijk om een rondje op de motor te rijden.  

Carlien Daniels

Carlien is onze IT-duizendpoot. De vraagbaak voor ons IT-meubilair. Dagelijks beantwoordt ze onze vragen over overbelaste computers en files in ons IT-infrastructuur. Ze geeft direct antwoord, of ze vraagt de tijd om het antwoord op te zoeken. Eén ding blijkt iedere keer weer heel duidelijk; antwoord is gegarandeerd. Naast incidenten en problemen oplossen haalt ze haar energie uit het IT-veld verkennen. Altijd op zoek naar de meest geschikte oplossingen voor onze groeiende organisatie. De fascinatie van Carlien voor IT begon tijdens de Traineeship QISS-IT en haar functie medewerker I&A bij woningbouwcorporatie Provides. Ze is trouwens niet altijd actief geweest in de IT. Voordat ze de IT inrolde hield ze zich bezig met de risico-inventarisaties en -evaluaties van gastouders als ZZP-er voor een gastouderbureau en hield ze de wind in de zeilen van haar eigen zeilschool. Tijdens haar PABO-studie bij InHolland in Den Haag kwam ze erachter dat het onderwijs niet echt haar ding was, maar lesgeven en mensen begeleiden wel. Vanuit deze gedachte is ze op zoek gegaan naar dat vakgebied dat haar het meest boeit. 

Bij Audittrail vindt ze haar uitdaging in de combinatie van het kennismaken met nieuwe systemen en het uitleggen ervan in duidelijke taal aan haar collega’s. Ons gezamenlijke oplossing voor AVG-compliance met Mavim, ons AVG-framework, is haar volgende uitdaging. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met koken, winkelen, klussen en, jawel, zeilen.   Bent u benieuwd naar de andere Audittrailers? Je vindt hen, hun expertises en hobby's hier

Reactie plaatsen