Bijna zomervakantie! regel je achterwacht of vervanging op tijd.
Bijna zomervakantie! regel je achterwacht of vervanging op tijd

Bijna zomervakantie! regel je achterwacht of vervanging op tijd

Regel je achterwacht of vervanging tijdig!

Op 21 juni begint de zomer officieel. Deze week stijgen eindelijk de temperaturen, alsof de zon erop heeft gewacht.

Met nog maar een paar weken te gaan tot de zomervakantie, is het tijd om openstaande taken af te ronden en vooruit te werken om de dagelijkse werkzaamheden soepel te laten verlopen. Het is ook belangrijk om voorbereid te zijn voor mogelijke afwezigheid, zodat werkzaamheden kunnen worden overgenomen.

Hoewel sommige taken gemakkelijk kunnen worden opgevangen tijdens korte afwezigheid, is het belangrijk om voorbereid te zijn op onverwachte situaties, zoals een datalek. In dat geval is het essentieel om te weten hoe dit opgelost kan worden en wie hiervoor verantwoordelijk is.

Als jouw organisatie ondersteuning nodig heeft bij afwezigheid van privacy- en informatiemedewerkers, overweeg dan onze tijdelijke oplossingen zoals Privacy Officer, Security Officer, of Functionaris Gegevensbescherming. 

Je kunt ook kiezen voor een PRISM Optimaal of Subliem abonnement om het hele jaar door toegang te hebben tot een helpdesk met professionals die je kunnen assisteren bij vraagstukken. Op die manier kun je met ons overleggen en hulp vragen wanneer nodig. Zo heb je een achterwacht of vervanging tijdig en eenvoudig geregeld. Lees meer over ons PRISM abonnement met noodhulp functie op onze website. 

Zo kun je over een paar weken met een gerust hart je computer uitschakelen, wetende dat er geen problemen zullen ontstaan tijdens je afwezigheid.


Reactie plaatsen