Versnelde digitale transformatie: Ook wij werken anders! | Audittrail
Versnelde digitale transformatie | Ook wij werken anders!
17 maart 2020 

Versnelde digitale transformatie | Ook wij werken anders!

Het hele land is in de ban van het coronavirus en het kabinet heeft aangekondigd dat we een nieuwe fase in gaan met het bestrijden hiervan. Wij, als Audittrail, ondersteunen de maatregelen zodat we als maatschappij veilig zijn en blijven. 

Deze maatregelen hebben gelukkig geen invloed op ons werk. Wij blijven voor u aan de slag en gemaakte afspraken en opdrachten worden uitgevoerd, eventueel op afstand. Wij maken dan gebruik van Skype, Teams, telefoon of welk ander middel dan ook. Zo kunnen wij u blijven ondersteunen, zoals u van ons gewend bent. En blijft u in control op het gebied van privacy, informatiebeveiliging en/of risicomanagement

De huidige situatie is ontwrichtend en iedereen moet snel schakelen. Maar dit is ook een mooi moment om op een andere manier samen te werken. Zoek de samenwerking met uw collega's of leveranciers via Microsoft Teams, Skype, telefoon of andere digitale mogelijkheden. Op deze manier blijft uw organisatie operationeel en kunt u uw werkzaamheden voortzetten. Zie dit als een kans om te groeien in het digitale tijdperk en maak de transformatie. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u door deze situatie meer spoedvragen heeft of geconfronteerd wordt met incidenten of calamiteiten op onze vakgebieden. Daar is onze Helpdesk voor: Altijd ondersteuning!

Over de schrijver
Almar Anes is marketing & communicatie coördinator bij Audittrail, een audit- en adviesbureau op het gebied van informatiebeveiliging, privacy, audit en business control. Samen met een team van bevlogen professionals – experts en juristen – werken ze voor opdrachtgevers in verschillende sectoren, in verschillende landen.
Reactie plaatsen