Corona - Hoe gaat Audittrail hier mee om? | Audittrail, uw partner
Corona | Hoe gaat Audittrail hiermee om?
26 mei 2020 

Corona | Hoe gaat Audittrail hiermee om?

De Rijksoverheid heeft inmiddels een versoepeling aangebracht in de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus. Veel zaken mogen weer. Hoe gaan wij hier mee om en wat betekent dat voor de dienstverlening van Audittrail?

Om te voorkomen dat het Corona virus zich (verder) verspreidt, wordt aanbevolen om in ieder geval tot september thuis te werken. Daar houden wij ons ook aan. Vanzelfsprekend volgen wij de ontwikkelingen op de voet en zullen waar mogelijk onze dienstverlening aanpassen wanneer noodzakelijk of mogelijk.

Tot en met september zullen wij dan ook op afstand voor onze opdrachtgevers blijven werken. Zoals je inmiddels gewend bent van ons. Afspraken, presentaties en ons werk doen wij via telefoon, Teams en mail. Dit om een nadrukkelijke bijdrage te leveren aan een gezond Nederland, aan het welzijn van onze dierbare Audittrail collega’s en onze opdrachtgevers.

Voor eventuele vragen ben ik natuurlijk altijd bereikbaar!

Jorrit van de Walle, Algemeen Directeur

Over de schrijver
Jorrit van de Walle is oprichter van Audittrail, een audit- en adviesbureau op het gebied van cyber security, privacy en compliance. Jorrit heeft meer dan 20 jaar ervaring als security auditor en – manager.
Reactie plaatsen