Webinar Microsoft | Audittrail, jouw partner in complaince

Praktische implementatie van de Microsoft BBB  

26-10-2021
10:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat ga je leren tijden dit Webinar?

Microsoft heeft een uitgebreid compliance center met veel mogelijkheden. Maar wat zijn nou al die losse onderdelen, waar moet ik beginnen, wat heb ik er aan en hoe werkt dan alles samen?

Carlien Daniels

Over Carlien

Al voordat wij MS partner werden hield ik alle ontwikkelingen bij. Ik word blij van de producten en ontwikkelingen van MS. Ze ontwikkelen de laatste jaren hard door en inmiddels ook op het gebied van Privacy en Security. Deze ontwikkelingen ondersteunen ons in onze dienstverlening en kunnen jouw organisatie ook een stuk verder helpen. Tijdens de webinars over MS neem ik jullie mee in de wondere wereld van MS en deel ik mijn enthousiasme hier over. 

Meld je nu aan voor het Webinar!

26-10-2021
10:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden