Audittrail: Cyber Resilience Games de volgende stap in cyber security
Video Aspect Ratio: 16:9

Cyber Resilience Games

Bereid je voor, train op het (on)verwachte

Cyber Resilience Games

Bereid je voor, train op het (on)verwachte

De vraag is niet of je aangevallen wordt, maar wanneer! 

Niemand is veilig voor cybercriminelen. Het is niet zozeer de vraag of je wordt aangevallen, maar wanneer er een geslaagde cyberaanval plaatsvindt. Alertheid betekent niet dat het gevaar onverminderd is. Scherp zijn op je processen en veiligheidsmaatregelen is echter wel essentieel om je bedrijfscontinuïteit zo goed mogelijk te borgen.

De boodschap van Cybersecuritybeeld (CSBN) 2023 is: verwacht het onverwachte. De digitale dreiging voor Nederland is onverminderd groot en verandert voortdurend. In het CSBN waarschuwt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) organisaties om het onverwachte te verwachten en hun beveiliging daarop in te richten.   

Bereid je voor!

Het topje van de ijsberg dat boven water uitsteekt is je eerste ervaring met een cyberattack, wat je onder de wateroppervlakte niet kunt zien is de berg waar je tegenaan vaart bij een cyberincident. De omvang en impact zijn altijd vele malen groter dan je verwacht. Train jouw organisatie hoe om te kunnen gaan met het onverwachte.  

Is jouw team voorbereid om tijdens een cyberaanval de impact te beperken en de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten te waarborgen? Hoe ontwikkel je als organisatie cyberveerkracht? 

Voorbereidingen treffen op een worst case scenario, begint hier! 

Ons doel is om de organisatie te helpen bij het ontwikkelen van een robuust crisisbeheersingsplan en het vergroten van de veerkracht van het team. Naast de oefening zelf bieden wij ook uitgebreide evaluaties en aanbevelingen voor verbetering, zodat je de geleerde lessen kunt implementeren en jullie reactievermogen verder kunt verbeteren.  


Word sterker en weerbaarder en ga van reactief naar proactief. We trainen je organisatie op omgaan met onverwachte situaties en calamiteiten!

Voordelen  Cyber Resilience Games

Bevorder Security Awareness

Ontdek zwakke punten in het BCP

Ontwikkel een realistisch BCP

Test Besluitvorming

Incident Respons Team Building

Cyber Resilience Games

Bij Audittrail ontwikkelden we 4 levels waarin wij organisaties meenemen in een traject van groei in cyberweerbaarheid. In overleg bepalen we graag welke Cyber Resilience Game het beste aansluit bij de behoefte van jullie organisatie. Tijdens de games word je begeleid door onze professionals die je na afloop voorzien van een adviesrapport.

Let the games begin!

Onze kennis en ervaringen op een begrijpelijke manier gebundeld

Cyber Awareness Game

Het doel is het kweken van bewustzijn en het geven van inzicht in wat er allemaal komt kijken bij een (mogelijk) cyberincident.   
Meer informatie


PDCA Game

Tabletop

Met deze training (o.a. gebaseerd op je bestaande BIA's) verkrijg je een goede basis voor het uiteindelijke ICT-calamiteitenplan, d.m.v. Plan-Do-Check-Act.
Meer informatie

Crisis Game

Tabletop

Het ICT-calamiteitenplan ligt al klaar, tijd om het te laten toetsen onder het toeziend oog van de expert!  


Meer informatie

Cyber Resilience
Simulation Game

In overleg met de klant train je op een calamiteit om je organisatie op weerbaarheid te testen.

   

Meer informatie

Bekijk onze video

Begin nu met Cyber Resilience!

Alle Cyber Resilience Game zijn los af te nemen. Voor level 4 geldt wel dat er een BCP ligt dat getest is.


Het is ook mogelijk om level 4 in abonnementsvorm af te nemen. In dat geval komen consultants van Audittrail ieder jaar langs om een simulatie uit te voeren. Gekozen kan worden voor een abonnement van 3 jaar of 5 jaar. 

Gerelateerde producten

RisicoanalyseBusiness Impact AnalyseBusiness Continuity Management & Cyber Response

Download Productsheet