E-Learning: De 6 voordelen | Audittrail, uw audit en adviesbureau
E-Learning: De 6 voordelen

We zijn als organisaties verplicht goed met informatie om te gaan en deze passend te beveiligen. Een deel van deze verantwoordelijkheid wordt geborgd in systemen en processen, maar een belangrijke rol is weggelegd voor medewerkers. Bewustwording en kennisdeling met medewerkers is daarom van ongekend belang voor uw compliance. Hoe zorgt u er voor dat iedereen op de hoogte is, en blijft?

Er zijn veel verschillende manieren om bewustwording vorm te geven. Wanneer u een training geeft is er de kans dat niet alle medewerkers aanwezig kunnen zijn, of dat het niveau te laag of juist te hoog ligt. Een van de meest succesvolle methodes is de e-learning: een digitale applicatie waarin medewerkers zelfstandig kennis opdoen. 

Voordelen

Hieronder sommen we de zes belangrijkste voordelen van het gebruik van de Audittrail e-learning voor u op.

  1. De e-learning is te personaliseren door bepaalde modules te (de)activeren op bepaalde momenten, of door sommige modules alleen beschikbaar maken voor specifieke teams. Wijziging in wet- en regelgeving? Dankzij de snelle aanpassingsmogelijkheden van de inhoud zijn uw medewerkers snel op de hoogte van de laatste informatie.
  2. Met een e-learning heeft u één methode voor al uw medewerkers in handen. Altijd en overal beschikbaar, dus u hoeft niet al uw medewerkers tegelijk op één plek te verzamelen. Door de combinatie van theoretische vragen en praktische voorbeelden in beeld of videofragmenten creëert u een uitdagende, maar vooral praktisch toepasbare leeromgeving.
  3. Vraag fout beantwoord? Even niet goed opgelet? Training gemist? Medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor hun progressie. Ze zijn vrij om in te delen wanneer ze gebruik maken van de app, en kunnen op een eigen tempo leren. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om hun voortgang bij te houden. Wanneer ergens extra informatie over nodig is kan dit eenvoudig worden toegevoegd aan de e-learning.
  4. Of u nu 50 of 5000 werknemers heeft, een e-learning is eenvoudig schaalbaar voor grotere organisaties. Personaliseer de leermodules aan de hand van externe en interne wet- en regelgeving en normeringen. Gebruik uw eigen casuïstiek in de vragen en train uw medewerkers door middel van organisatiespecifieke vraagstukken.
  5. De e-learning van Audittrail biedt inzichtelijke rapportages in het gebruik en succes van uw e-learning. Zo kunt u aan uw Raad of auditor laten zien dat u actief werkt aan bewustwording onder medewerkers, en geeft u statistisch inzicht in de huidige stand van zaken van uw organisatie. Presteert één afdeling significant lager dan anderen? Door inzet van gerichte awareness-maatregelen zorgt u snel dat iedereen op hetzelfde niveau staat.
  6. Natuurlijk draagt Audittrail zorg voor een passende beveiliging van alle gegevens die worden verzameld over uw organisatie en dat uw informatie veilig wordt opgeslagen. Daar zijn we immers uw privacy- en informatiebeveiligingsexpert voor!

Ontwikkel mee!

Op dit moment zijn we op zoek naar pioniers die samen met ons de eerste e-learnings willen opzetten, specifiek voor woningcorporaties, zorginstellingen en gemeenten. U denkt vanuit de inhoud mee met de ontwikkeling van de ideale leeromgeving. Als dank voor uw input krijgt u een flinke korting op uw eigen e-learning. Simpel gezegd krijgt u tegen een zeer vriendelijk tarief de mogelijkheid om te helpen met de ontwikkeling van een e-learning dat perfect aansluit bij de behoefte van uw organisatie.

Voor meer informatie over onze e-learning en het ontwikkeltraject klikt u op deze link.

Reactie plaatsen