Vacature Privacy Consultant | Werken bij Auddittrail

Vacature:

Senior Privacy Consultant

Wil jij werken bij het leukste consultancybureau van Nederland?

Solliciteer nu!

Bij Audittrail geloven we in werk wat er toe doet. Met onze acties en adviezen beschermen we privacygevoelige gegevens, zodat deze niet zomaar op straat komen liggen. Een grote verantwoordelijkheid. Organisaties delen die verantwoordelijkheid graag met ons. Niet alleen vanwege onze vakinhoudelijke kennis, maar ook, of vooral, omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit vertrouwen vinden we erg belangrijk.


Vanwege de groei van onze organisatie hebben wij ruimte voor een betrokken Senior Privacy Consultant, die niet alleen onze klanten ondersteunt met alle juridische vraagstukken die zij hebben op het gebied van compliance, maar ook een mentor is voor medior en junior collega’s. Je bent iemand die het interessant vindt om organisatieprocessen in kaart te brengen, risico’s te signaleren en organisaties te adviseren over verbeteringen op het vlak van privacy. Laagdrempelig en begrijpelijk, vanuit een sterke vakinhoudelijke kennis en betrokkenheid. Vervolgens vind je het leuk om je collega’s hierin mee te nemen en te helpen zich te verbeteren.  Je haalt plezier uit het doen van zinvol werk, samen met je collega’s en opdrachtgevers. Daarbij word je enthousiast van het verder uitdenken en mede ontwikkelen van onze productportefeuille.

 

Over werken bij Audittrail

Natuurlijk vinden we vakinhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Zo is parttime werken bij ons meer norm dan uitzondering. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend. We zijn een hele diverse groep mensen, met verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Wat neem jij mee?

Gedreven, leergierig, positief en proactief.

Denkt in kansen en mogelijkheden

Hands-on mentaliteit

Werkervaring

Ruim 6 jaar werkervaring in dit vakgebied en 3 jaar in consultancy

HBO of WO niveau

Minimaal een (relevant) HBO of WO diploma

Certificeringen

CIPP/E, CIPP/US of CIPM is een vereiste

Analytisch en communicatief vaardig

In het Nederlands. Een vreemde taal is meegenomen.

Betrokkenheid

Bij de organisatie en maakt graag deel uit van een team.

Onze aanpak

Natuurlijk vinden we vak inhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Zo is parttime werken bij ons meer de norm dan uitzondering. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend. We zijn een hele diverse groep mensen, met allemaal verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Audittrail is lid van Cyberveilig Nederland, de HSD en levert een bijdrage aan Alert Online.

Dit brengen wij

Vergoeding

Een prima salaris en pensioenregeling

Gezonde work/life balance

Mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.

Hecht team

Enthousiaste en gedreven collega's in een scale-up mentaliteit. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar!

Dynamische werkomgeving en informele cultuur

Ja, echt :-)

Leuke opdrachtgevers

Met mooie opdrachten.                      

Verruiming van geest

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden, opleidingen en trainingen

Naast werk genoeg tijd voor leuke dingen

Denk aan leuke (digitale) bijeenkomsten zoals een kookworkshop, yoga of een pubquiz.

Gadgets

Telefoon, laptop en auto van de zaak

Wil jij bij ons werken? Laat het ons weten!

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!