Vacature:

Privacy Consultant

Wil jij werken bij het leukste consultancybureau van Nederland?

Solliciteer nu!

Audittrail is dé advies- en consultancypartner voor organisaties met compliance vraagstukken. We zijn een team van creatieve vakidioten die er naar streven de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. Ons expertise ligt binnen de domeinen informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit, awareness, GRC en auditing. Mede dankzij onze partners brengen we met innovatieve oplossingen risico’s in kaart, om ze vervolgens te minimaliseren. Zo krijgen onze opdrachtgevers sneller en beter controle, én blijven ze in control.


Wij hebben ruimte voor een betrokken privacy consultant, die onze klanten ondersteunt met alle juridische vraagstukken die zij hebben op het gebied van compliance. In enkele gevallen fungeer je zelfs als functionaris gegevensbescherming of privacy officer. 

Je bent iemand die het interessant vindt om organisatieprocessen in kaart te brengen, risico’s te signaleren en organisaties te adviseren over verbeteringen op het vlak van privacy. Laagdrempelig en begrijpelijk, vanuit een sterke vakinhoudelijke kennis en betrokkenheid. Overigens kun je die kennis voor een deel bij ons opdoen.

Je haalt plezier uit het doen van zinvol werk, samen met je collega’s en opdrachtgevers. Daarbij word je enthousiast van het verder uitdenken en mede ontwikkelen van onze productportefeuille.

Wat neem jij mee?

Gedreven, leergierig, positief en proactief.

Denkt in kansen en mogelijkheden

Hands-on mentaliteit

Werkervaring

3 tot 5 jaar werkervaring                     

HBO niveau

Minimaal een (relevant) HBO diploma

Achtergrond

In ICT                                                          

Certificeringen

CIPP/E, CIPP/US of CIPM is een pré

Analytisch en communicatief vaardig

In het Nederlands. Een vreemde taal is meegenomen.

Betrokkenheid

Bij de organisatie en maakt graag deel uit van een team.

Daarnaast ben je uiteraard op de hoogte van de ISO27001/27002, NEN7510 en idealiter weet je ook wat we bedoelen met BIO, SamboICT, BIC en ITIL, BISL en ASL.

Onze aanpak

Natuurlijk vinden we vak inhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Zo is parttime werken bij ons meer de norm dan uitzondering. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend. We zijn een hele diverse groep mensen, met allemaal verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Audittrail is lid van Cyberveilig Nederland, de HSD en levert een bijdrage aan Alert Online.

Dit brengen wij

Vergoeding

Een prima salaris en pensioenregeling

Gezonde work/life balance

Mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.

Hecht team

Enthousiaste en gedreven collega's. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar!

Dynamische werkomgeving en informele cultuur

Ja, echt :-)

Leuke opdrachtgevers

Met mooie opdrachten.                      

Verruiming van geest

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden, opleidingen en trainingen

Naast werk genoeg tijd voor leuke dingen

Denk aan leuke (digitale) bijeenkomsten zoals een kookworkshop, yoga of een pubquiz.

Gadgets

Telefoon, laptop en auto van de zaak

Wil jij bij ons werken? Laat het ons weten!

Ben je nu ZZP-er en ben je het zat om alleen te moeten opereren? Mis je het samenwerken met een team en heb je de administratie en het moeten doen van acquisitie ook wel gezien? Maak dan de overstap naar ons. Bij Audittrail krijg je veel vrijheid, een team én relatiemanagers.


Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!

arrow_drop_up arrow_drop_down