Vacature:

Information Security Consultant

Wil jij werken bij het leukste consultancybureau van Nederland?

Solliciteer nu!

Bij Audittrail geloven we in werk wat er toe doet. Met onze acties en adviezen ondersteunen we organisaties o.a. op het gebied van informatiebeveiliging. Een grote verantwoordelijkheid. Organisaties delen die verantwoordelijkheid graag met ons. Niet alleen vanwege onze vakinhoudelijke kennis, maar ook, of vooral, omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit vertrouwen vinden we erg belangrijk.

 

Wegens het vertrek van een collega, die een mooie kans kreeg buiten onze organisatie, en een groei in onze opdrachten hebben we ruimte voor niet 1, maar 2 consultants informatiebeveiliging. Vind je het interessant om bij organisaties te onderzoeken hoe het gesteld is met hun informatiebeveiliging om daarna je bevindingen helder en begrijpelijk te rapporteren? Haal je plezier uit het helpen van organisaties met verbeteradviezen en voorstellen hoe deze uit te voeren? Of ga je graag nog een stap verder door als Security Officer actief te zijn bij uiteenlopende klanten? Ben je op de hoogte van ISO27001/27002, NEN7510 en gaan bij de termen BIO en ITIL bij jou een belletje rinkelen? Zeg je op je al deze dingen volmondig ja? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven.


Over werken bij Audittrail

Natuurlijk vinden we vakinhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Zo is parttime werken bij ons meer norm dan uitzondering. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend. We zijn een hele diverse groep mensen, met verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Wat neem jij mee?

Gedreven, leergierig, positief en proactief.

Denkt in kansen en mogelijkheden

Hands-on mentaliteit

Werkervaring

Minimaal 3 jaar werkervaring                     

HBO niveau

Minimaal een (relevant) HBO diploma

Achtergrond

In ICT                                                          

Certificeringen

CISA en/of CISM zijn een pré              

Analytisch en communicatief vaardig

In het Nederlands. Een vreemde taal is meegenomen.

Betrokkenheid

Bij de organisatie en maakt graag deel uit van een team.

Onze aanpak

Onze Audittrail-aanpak is misschien anders dan je gewend bent: we vinden het vooral belangrijk om al onze klanten zo goed, vriendelijk, duidelijk en enthousiast mogelijk te kunnen adviseren. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Als Consultant Informatiebeveiliging onderzoek je bij onze opdrachtgevers het huidige informatiebeveiligingsniveau, rapporteer je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie op een nog hoger niveau te tillen. Je werkgebied is breed: van risicoanalyse tot BIA, van organisatie tot awareness. Ook treed je op bij onze opdrachtgevers als (interim) security officer. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Waardoor je opdrachtgever desgewenst vervolgens zelfstandig aan de slag kan. Jij maakt onze opdrachtgevers echt blij. Audittrail is lid van Cyberveilig Nederland, de HSD en levert een bijdrage aan Alert Online.

Dit brengen wij

Vergoeding

Een prima salaris en pensioenregeling

Gezonde work/life balance

Mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.

Hecht team

Enthousiaste en gedreven collega's. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar!

Dynamische werkomgeving en informele cultuur

Ja, echt :-)

Leuke opdrachtgevers

Met mooie opdrachten.                      

Verruiming van geest

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden, opleidingen en trainingen

Naast werk genoeg tijd voor leuke dingen

Denk aan leuke (digitale) bijeenkomsten zoals een kookworkshop, yoga of een pubquiz.

Gadgets

Telefoon, laptop en auto van de zaak

Wil jij bij ons werken? Laat het ons weten!

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!

arrow_drop_up arrow_drop_down